06 22 24 75 79 info@aartdebruin.nl

Over
Aart de Bruin

Grondverzet & Verhuur

Gespecialiseerd in grondverzet, grondtransport, sloopwerkzaamheden en verhuur.

Wat doen we

Grondverzet

Geen uitdaging uit de weg met ons goed uitgeruste materieel

Sloopwerkzaamheden

Gecontroleerd sloopwerk. We helpen u graag.

Verhuur

Diverse machines in ons verhuur assortiment om u te ontlasten.

Over Aart de Bruin

Aart de Bruin heeft zijn eerste ervaring opgedaan in loondienst. Aart heeft vanuit zijn functie in loondienst in 2000 de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer.

Na 18 jaar in loondienst gewerkt te hebben als stratenmaker, opperman en later als machinist heeft Aart in het jaar 2000 besloten voor zichzelf te beginnen. Het plan was om met zijn ervaring zelf een mooi bedrijf op te gaan bouwen. Dit is inmiddels hartstikke goed gelukt!

Aart is zelfstandig ondernemer en huurt, indien nodig, arbeidskrachten in. Ook zijn twee zoons zijn hierdoor met enige regelmaat actief in het bedrijf. Zij zijn in dezelfde sector werkzaam.

 

Onze zekerheden

Samenwerken met Aart de Bruin betekent:

9

Afspraak = Afspraak

Wij vinden het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent. Daarom hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Het belangrijkste daarbij is dat afspraken heen en weer zullen worden nagekomen. Zo kunnen we voor u het maximale uit onze dienstverlening halen.
9

Flexibel

Bij ons werk zijn er een aantal factoren waar we afhankelijk zijn. Behalve de wensen van de klant zullen wij ook rekening moeten houden met bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Wij zijn flexibel ingericht zodat we hier samen gemakkelijk omheen kunnen werken.
9

Vakmanschap

Bij het werk dat wij doen is ervaring erg belangrijk. Bij Aart de Bruin kiest u voor een kwalitatieve en ervaren partner op het gebied van grondverzet, sloopwerk en verhuur.

jaar ervaring

Voltooide projecten

“Geweldig geholpen door Aart de Bruin. De nauwkeurigheid en snelheid waarmee gewerkt is bij ons rondom het huis hebben wij als erg prettig ervaren.”

– Sandra de jong